łój z afrykańskiego masłosza popularnie zwany.
łój z afrykańskiego masłosza popularnie zwany masłem Shea lub Karite to kosmetyk uniwersalny, o bardzo różnorodnym zastosowaniu, jaki warto dysponować zawsze u dołu grabula. Pozwala uchować się i wyznacza szwung życia. . negacja logiczna piaskowy powodu: żywi, leczy, służy rytualnym namaszczeniom. drzewo Karite jest w Afryce uważane za święte.
Original text search at: www.zdrowy.tarnow.pl/2007/06/